Avatar Gratis Spil Torpia

Af:gratisspil 3612 dage siden i Gratis Spil      

Vælg mellem godt og ondt, kom først i kapløbet om at finde de skjulte amuletter, skab alle skriftrullerne via samarbejde med de andre spillere i dit broderskab og genetabler den oprindelige balance fra urtiden, som blev brudt ved amuletten Torpias tilsynekomst. Det skete ved tidernes begyndelse, en sagnomspunden æra, som kun myter og legender endnu taler om. En verden, Vælg mellem godt og ondt, kom først i kapløbet om at finde de skjulte amuletter, skab alle skriftrullerne via samarbejde med de andre spillere i dit broderskab og genetabler den oprindelige balance fra urtiden, som blev brudt ved amuletten Torpias tilsynekomst.

Det skete ved tidernes begyndelse, en sagnomspunden æra, som kun myter og legender endnu taler om. En verden, hvor der herskede samklang og harmoni, blev rystet i sin grundvold ved opdagelsen af Torpia.

Amuletten Torpia, som ifølge sagnet gemmer på ufattelige kræfter, forandrede verden, som den engang var.

Ligevægten mellem godt og ondt blev ødelagt, verden brød fra hinanden i to yderligheder: Mennesker, som bar godt i sig, sluttede sig samen, for at skabe et paradis på jord i deres byer, mens de, hvis sjæle var regeret af det onde, helt og holdent forfaldt til deres lavere drifter, for myrdende og ildspåsættende at sprede skræk og rædsel i landet fra dette øjeblik.Partnerlinks: Danske Spil  •  IT-Artikler.dk  •  Download.dk - Spil  •  Gamespot