Avatar Drop de usunde vaner ifbm. gaming– og spar penge!

Af:admin 1443 dage siden i Spilnyheder      

Gaming er ofte lig med chips, cola og pizza. Det er både en økonomisk dyr og helbredsmæssig usund vane. Men hvorfor skal gaming associeres med usund mad og mangel på motion? Hvis blot du ændrer nogle små vaner i din dagligdag, kan du stadig game med vennerne samtidig med, at du lever sundere. Herund

 

1.    Udskift chips med sunde snacks

Der findes et hav af sundere snacks end chips. I stedet for at købe chips, så prøv at køb noget lækkert, frisk frugt og sprøde nødder. Brug 5 min. inden dit game på at skære frugten i små stykker, så du er klar til at snacke.

 

2.    Blend en lækker, forfriskende smoothie

I stedet for den dyre og usunde cola kan du prøve at blende din egen smoothie af lækker, frisk frugt og grønt. En vellavet smoothie smager himmelsk og kan til en hver tid overgå en liter cola. Mangler du fornemmelsen af brus? Så start med at erstatte colaen med danskvand.

 

3.    Drop de dyre og dødelige cigaretter

Cigaretter koster menneskeliv. Det ved du sikkert allerede, så hvorfor ikke udskifte den usunde tobak med et bedre alternativ? Den bedste løsning ville være at kvitte cigaretterne helt. Men i overgangsperioden kan du bruge en e-cigaret. Almindelige tobakscigaretter er nemlig dyrere end aldrig før, og ved at udskifte tobakscigaretten med et alternativ kan du årligt spare mange penge.  

 

4.    Lav motionsaftaler med dig selv og dine gamervenner

Gaming indeholder ikke særlig meget fysisk aktivitet. Motion er vigtig for dit mentale og fysiske helbred. Aftal derfor med dig selv at for hver time du gamer, skal du gå en rask tur. Foreslå dine gamervenner at de tager med. Så får I både motion og kan diskutere jeres gamingstrategier.