Avatar Forudbestil Dragon Ball Z Kakarot

Af:admin 1666 dage siden i Spilnyheder      

ANNONCE. Der er mange der venter i stor spænding på udgivelsen af det nye spil i Dragon ball serien. Heldigvis er det muligt at du kan blive en af de første i Danmark, der kan få prøve spillet. Her kan du læse om hvordan du kan forudbestille Dragon Ball Z Kakarot.

Hvordan begyndte det hele?

Det mange ikke ved er, at Dragon Ball er en serie der har forholdsvis lange rødder. Serien er skabt af den japanske serieskaber Akira Toriyama. Det første videospil i Dragon Ball serien kom allerede i 1986, og siden dengang har der kommet et utal udgvielser. Serien var særlig populær i 90erne til computer, men også til spilenheder som Sega. 

I dag kan du spille Dragon Ball videospil og computerspil på de fleste enheder, både stationære og mobile. Der er i dag en enorm gruppe mennesker der dyrker Dragon Ball, både som spil, kort, tv-serie, filmer og tegneseriebøger. Fænomenet er blevet så stort, at der også er mange der dyrker Dragon Ball som cosplay, der man altså klæder sig ud som karakterne i serien. 

Særlig hovedkarakteren Son Goku og den blåhårede prins Vegeta, er ekstremt populære karakterer at cosplaye, både på conventions og på de sociale medier. 

Hvordan kan jeg forudbestille Dragon Ball Kakarot? 

Det er mange der gerne vil vide hvordan man kan forudbestille Dragon Ball Kakarot. Det er altid sjovt, at være blandt de første der får lov til at spille en ny udgivelse, og især i forbindelse med den her udgivelse i serien, er der store forvængtninger.

Her kan du forudbestille Dragon Ball Kakarot og være en af de første i Danmark til at spille den nye udgivelse i Dragon Ball Z serien. I serien skal du ikke kun kæmpe som z-fightere, du skal også leve som dem. Dette er en spiloplevelse udenom det vanlige hvor du lever, fisker, spiser, flyver, træner og danner venskaber og relationer gennem din karakter.