Avatar De bedste FPS spil til PC...

Af:Snydekoder 3787 dage siden i Spilforum      

Hej Folkens. Som så mange andre er jeg ganske glad for FPS genren:guns Men hvis man ikke er så meget inde i gamingverdenen, eller bare er typen som godt kan lide at spille, men ikke har ret megen tid - hvad skal man så vælge/købe..?? Vi kender allesammen situationen hvor man står nede i spilforretningen. Man får evt. lidt råd, men for mange er det en jungle hvori man tit får valgt noget helt Hej Folkens.


Som så mange andre er jeg ganske glad for FPS genren:guns

Men hvis man ikke er så meget inde i gamingverdenen, eller bare er typen som godt kan lide at spille, men ikke har ret megen tid - hvad skal man så vælge/købe..??

Vi kender allesammen situationen hvor man står nede i spilforretningen. Man får evt. lidt råd, men for mange er det en jungle hvori man tit får valgt noget helt forkert i forhold til hvad man søgte.

Med andre ord kunne jeg godt tænke mig at spørge jer derude, eksperterne - hvilke er de absolut fedeste FPS spil på markedet? -Og med hvilke spil kan man være sikker på ikke at gå helt galt i byen..?

Denne tråd er til brug for mig, og ikke mindst alle dem som elsker at spille, men som ikke har tid/lyst til at sætte sig 100% ind i denne verden.

Ku' man lave en slags oversigt over fede spil, med et par få ord om hvorfor de er så fede - til brug for folk som mig:Godt:
Det kunne oss' være spilproducenter hvor man kan sige, de laver kun fede spil...

Det kan måske lyde dumt, men vi er rigtig mange som elsker spil, men som bare ikke er ligeså hardcore som i andre:o)

Hvad skal man købe????

Takker på forhånd!Partnerlinks: Danske Spil  •  IT-Artikler.dk  •  Download.dk - Spil  •  Gamespot