Avatar Minecraft

Af:Snydekoder 4349 dage siden i Spilforum      

Hej folkens :)! Jeg vil lige introducere jer for browserspillet *Minecraft* . Et spil der kort og præcist handler om at udfordrere kreativiteten. Konstruere bygninger, skulptere, grotter osv. i små kvadratiske blokke Spillet er open world dvs. der er rigeligt med plads til at udforske hele banen. Spillet er i skrivende stund kun i alpha-stadie, så der kan komme opdateringer fra tid til anden. Hej folkens :)!

Jeg vil lige introducere jer for browserspillet *Minecraft* . Et spil der kort og præcist handler om at udfordrere kreativiteten. Konstruere bygninger, skulptere, grotter osv. i små kvadratiske blokke Spillet er open world dvs. der er rigeligt med plads til at udforske hele banen.

Spillet er i skrivende stund kun i alpha-stadie, så der kan komme opdateringer fra tid til anden.
Spillet er midlertidigt tilgængeligt både som i gratis-udgave og købe-udgave, som i øvrigt koster ca. 70 danske kroner, hvortil du også får en *survival mode* inkluderet i købet - samt fri tilpasning af egen karakter. For at spille spillet skal du have Java (http://www.java.com/en/download/)installeret.

Spillet kan spilles på denne hjemmeside: Minecraft (http://www.minecraft.net/). Vælg *Minecraft Classic [Free!]* for at spille alene. For at spille multiplayer kræves der oprettelse af bruger. Alphaen koster som sagt ca. 70 danske kroner.

En fan-made trailer fra alphaen.
YouTube- ‪Minecraft Trailer‬‎
YouTube- ‪MineCraft Trailer‬‎