Avatar Når dine enheder bliver langsomme

Af:admin 2199 dage siden i Hardware      

Uanset om det er din telefon eller PC, der bliver langsom, så er det utrolig frustrerende. Det skal helst være en glidende oplevelse at benytte disse genstande, da de er så integreret i din hverdag. Det er utrolig irriterende, hvis du skal bruge flere sekunder på at åbne app, hvor du hurtigt og kort

Gør din langsomme telefon hurtig igen

Der kan være mange grunde til, at din telefon er blevet langsom med tiden – det er ganske normalt. Det gør det selvfølgelig ikke mindre irriterende, så det er helt forståeligt, at du netop nu leder efter nogle løsninger på dette. Jyllands-Posten har tidligere lavet en guide til, hvordan du kan få din telefon op i gear igen, så du kan dermed finde nogle tips dette hos dem ved at gå ind på dette link https://jyllands-posten.dk/livsstil/digitalt/mobil/ECE10297633/langsom-mobil-saadan-goer-du-den-hurtig-igen/.

Nogle hurtige tips til dig kan være, at du skal lukke alle de apps, du har kørende i baggrunden på din telefon. Hvis der er mange apps i gang på samme tid, så har din telefon meget at holde styr på, hvilket gør at den arbejder langsommere. En anden let løsning kan også være, at du skal i gang med slette billeder og videoer, da de fylder meget på din enhed. Ofte er der også mange af disse, som du har liggende stort set uden grund, så det er en let løsning, der ikke kræver det store af dig. Generelt er det en god ide at slette ting, som du ikke bruger. Det kan være billeder og videoer såvel som apps.

 

Få en optimal computer i hænderne igen

Lige såvel som det kan være irriterende at have en langsom telefon, så kan det også være rigtig frustrerende at have en langsom computer. Det kan du også sagtens rette op på, selv om opgaven måske ikke virker så lige til for dig lige nu. Du kan eksempelvis finde hjælp hos https://slowpc.dk/, der netop gør en dyd ud af at give dig råd til, hvordan din PC igen kan fungere fuldstændig optimalt.

Et råd, som du kan få med på vejen, er, at du bør undgå utroværdige hjemmesider, som giver dig det indtryk, at du ikke får andet end virusser ved at benytte deres links og downloads. Du skal i stedet holde dig til hjemmesider og firmaer, som du har en god mavefornemmelse med. Du skal så nødig gøre problemet værre, end det allerede er. Det kan det hurtigt blive, hvis du først har diverse virusser på din computer for ny. Du skal vide, at det ikke er svært at spotte de hjemmesider, som du skal holde dig fra. Din intuition vil fortælle dig det med det samme.