Avatar Sådan får du hurtigere internet i hjemmet

Af:admin 1986 dage siden i Spilnyheder      

Stort set i alle danske husstande, så er der en internet forbindelse, og det er også helt normalt at der er mere end én enhed der er koblet på denne forbindelse, da folk jo i dag både har logget deres mobiler, ipads, fjernsyn og routere på internettet på samme tid. Derfor bliver der også stillet nog

Stort set i alle danske husstande, så er der en internet forbindelse, og det er også helt normalt at der er mere end én enhed der er koblet på denne forbindelse, da folk jo i dag både har logget deres mobiler, ipads, fjernsyn og routere på internettet på samme tid. Derfor bliver der også stillet nogle store krav til de internethastigheder vi har i dag og der findes også mange forskellige bredbånds og internetudbydere som du eksempelvis kan se på https://mit-bredbaand.dk/ hvor der er oversigter og opdateret priser hos de forskellige udbydere.

Vi vil dog gerne hjælpe dig i kampen om at få noget hurtigere internet og har derfor nogle tips til dette:

Du må ikke gemme din router væk

Mange har en tendens til at gemme sin router væk fordi den ikke er så flot, men det er faktisk det værste du kan gøre. Når du gemmer din router væk, som eksempelvis inde i et skab, så vil routerens trådløse forbindelse skulle trænge igennem låger, døre eller hvor du nu har gemt den bag, for at give sit Wifi ud i hele dit hjem.

Det er naturligvis et problem hvis du har mange enheder der er koblet på wifi som også er langt væk fra routeren. For så skal routeren både kunne trænge langt ud i hjemmet, men også trænge igennem det den nu måtte være gemt bag. Mange gange så bliver routeren også gemt bag en sofa eller lignende, men her bør du i stedet sætte den i et åbent område hvor den har fri adgang til de forskellige enheder.

 

Vælg den korrekte udbyder

Som tidligere nævnt, så der utroligt mange udbydere som levere de forskellige internetløsninger, som eksempelvis fibernet, mobilt bredbånd, COAX og det almindelige bredbånd. Derfor bør du finde ud af hvad den udbyder du i dag har kan levere på din adresse og om der er alternative muligheder som eksempelvis mobilt bredbånd som ofte kan levere nogle ret hurtige hastigheder på 4G forbindelsen og måske også 5G forbindelsen  når den bliver lanceret til fulde i Danmark.

Ofte så er der blevet lavet nye forbindelser i de tættere befolkede områder som storbyerne, så hvis du har haft bredbånd i mange år, så kan du se om der er blevet oprettet en færgeforbindelse hos dig, som du kan få igennem en anden udbyder. Fibernet er lavet af optiske fiberkabler, som har en kerne af glas og plastik og som levere lynhurtigt internet med op imod 1000 Mbit hvilket er det hurtigste internet med nutidens teknologi.

 

Konklusion

Du bør undersøge mulighederne for at se om du har det rette internet. Derfor kan du med fordel kontakte din nuværende udbyder og høre hvilken teknologi du kan få den hurtigste internetforbindelse igennem, da det ofte kan være muligt at få opgraderet sin hastighed til noget hurtigere hvis du ikke har fået gjort dette i mange år.

Ps. Et lille tip hvis du også gerne vil have en billigere løsning er at kontakte den udbyder du har i dag og fortælle at du har fået tilbud fra en anden udbyder som er billigere end det du har i dag. Så har de ofte mulighed for at give dig lidt ekstra rabat.