Avatar 3 lovende spil der bliver frigivet i 2018

Af:admin 2119 dage siden i Spilnyheder      

Hvem er ikke vild med at spille spil? Særligt nintendoen har gennem årene været - og er stadig en populær spillekonsol og spilleplatform, der bidrager til at skabe glæde hos mange spilentusiaster, og dette med god grund. Der findes nemlig i dag spil for enhver smag, og uanset alder, køn og interesse

Octopath Traveler

Ocotpath Traveler er et spil for dig, der generelt finder dueller spændende. I spillet vælger du en figur efter eget valg, og du vil i løbet af spillet støde på en masse forskellige figurer og herunder skurke, som du skal duellere mod. Formålet er naturligvis at vinde, men dette kan være vanskeligt, hvis dine evner, egenskaber og styrke ikke er stærke nå til at ramme skurkernes svage punkter. Derfor handler spillet også i høj grad om at have den rette taktik og strategi, da dette kan bringe dig langt i spillet. Ocopatch Traveler frigives i midten af juli.

 

Wolfenstein II: The New Colossus

Wolfenstein II: The New Colossus kan være et spil, der vækker din interesse, hvis du finder spil spændende, hvor der er fokus på action, spænding, og hvor du i løbet af spillet bliver sat til opgave at løse en mission. I spillet spiller du karakteren BJ Blazkowicz, og er altså førstepersons-shooter. Handlingen udspiller sig i Amerika, og formålet med spillet er at bekæmpe fjenden Frau Engel, der står i spidsen for det regime i Amerika, der i spillet er ondskabsfuldt. Undervejs i spillet vil du støde på udfordringer, hvor det er vigtigt, at du forsøger, at skabe alliancer med nogle, der kan hjælpe dig videre i kampen mod skurken. Wolfenstein II: The New Colossus frigives i slutningen af juni.

 

Flipping Death

Dette spil er for dig, som er vild med eventyrgenren, og synes det er spændende at løse gåder. Desuden er animationerne i spillet er farverige, og det er derfor også bestemt et spil for dig, der generelt finder fantasiverdener interessante.

Flipping Death er et platformspil, hvor du i et eventyrligt og fantasirigt univers er blevet sat til opgave at være karakteren Penny i byen Flatwood Peaks, der skal løse gåder, for at finde ud af, hvilket mysterium der ligger bag karakterens død. Spillet frigives i august.

Dette var blot 3 ud af de mange spil, der kommer på markedet i 2018. Vi håber, at du med denne artikel har fået en smule inspiration til nogle spændende spil, som du måske skal investere i, når de bliver frigivet.