Avatar Det nye Far Cry 5 giver spænding og en god fortælling

Af:admin 2248 dage siden i Spilnyheder      

D. 27. marts 2018 landede det nye Far Cry 5 endelig i butikkerne, og har du ikke fået fat i det endnu, så er det måske ved at være på tide – spillet vil ikke skuffe dig

Spillet giver dig en masse spænding, så du får svært ved at slippe det igen. Ligeledes vil den gode fortælling, som der udfoldes også holde dig fast i timer, da det altid er nervepirrende, hvad der sker næst. Så hvis du er til et godt adrenalinkick og en god historie, så er Far Cry 5 bestemt et spil for dig. Her sætter vi dig hurtigt ind i spillets plot og giver dig nogle tips og tricks til, hvordan du bedst kommer i gang og gennemfører spillet.

 

Plottet

Du er landet i spillet for at redde Hope County, Montana, da denne by står over for en udfordring, som sjældent er set før. Joseph Seed vil redde stedet. Det lyder da umiddelbart til at være lidt af en hjælpende hånd, ikke? Det er dog slet ikke sådan det forholder sig, da Seed er en ekstremist, der tror fuldt og fast på, at dommedag er nær, og nu vil han hjælpe befolkningen for at undgå dette.

Det bliver dog ikke en let opgave at hjælpe byens beboere, da Seeds kult har spredt sig og er blevet til mange medlemmer. Din fornemmeste opgave bliver nu at trodse ’Faderen’ Seeds og hans kult, The Project, på den mest retfærdige måde. Men bare rolig, våben er tilladt i kampen om frihed i dette univers, og der er massere at vælge imellem!

 

Oplevelsen på jagt og flugt

Du kommer ud i nogle helt fantastiske scener, som du arbejder dig igennem Hope County, Montana i din flugt og jagt efter The Project. Du kan derfor se frem til flot grafik, smukke landskaber og vellignende byer, der til tider kan ligne en krigszone.

Du får rig mulighed for at vælge imellem forskellige køretøjer, som du kan bruge i din jagt eller hvis planen ikke går helt som det skal, og du eksempelvis bliver nødt til at flygte fra dyr eller kampe, som ikke går, som du ønsker. Du kan eksempelvis hoppe på ATV eller amerikanske muskelbiler, men du kan lige så vel benytte dig af fly eller både. Du kan derfor dyrke din indre nørd og prøve en masse transportmidler, som ikke står som en mulighed i hverdagen.

Du får, som nævnt, også en arsenal af våben, som du kan bruge til at beskytte dig selv og komme The Project til livs. Der er eksempelvis en masse pistoler, maskingeværer, håndgranater og sniperrifler – men tro ikke, at dette gør din opgave let. Du får i den grad brug for dem!

Du kan se en trailer af spillet hos udgiveren Ubisoft, hvis du gerne vil se nogle af disse ting med dine egne øjne, inden du vælger at købe spillet.

 

5 tips til at komme i gang og fuldføre spillet

Her vil vi ridse nogle gode tricks op, som kan gøre det lettere for dig at komme igennem spillets uden alt for meget besvær.

  1. Snak med de mennesker, du møder

Det kan måske virke indlysende, at du skal snakke med de karakterer, der dukker op igennem din rejse. Der er dog rigtig mange, der ikke gider at bruge tid på dette, da spil ofte indeholder en masse snak, lige så snart man går over til de personer, der dukker op på skærmen. Det er dog en rigtig god ide at snakke med dem, du møder i Far Cry 5, da mange af dem kan give dig vigtige informationer og opgaver, du skal løse. Eksempelvis kan de give dig information om, hvorvidt du bliver jagtet. Det vigtigste er dog, at du opsøger dem, der har et udråbstegn over hovedet.

 

  1. Skift imellem specialister

Der er mulighed for at benytte sig af specialister igennem spillets forløb, som du kan få til at kæmpe ved din side, når du har udført nogle specifikke opgaver. Du kan opnå hele 6 typer, og du kan derfor gøre brug af dem på skift. Det er dog en rigtig god ide at tænke lidt over, hvem du vælger til at løbe ved din side, da de er gode til forskellige opgaver. Du kan eksempelvis have en specialist ved navn Grace, der er en dygtig sniper. Så brug en karakter som denne i de rigtig situationer.

 

  1. Se efter skilte

Skilte kan måske virke ligegyldige, når du går igennem landskabet og kun har The Project i sinde. Men det kan være rigtig smart lige at give lidt opmærksomhed til de gule skilte, der dukker op på din vej. Du kan eksempelvis blive klogere på, hvor der er mulighed for at fiske og jage i nærheden, hvis du får brug for at tanke op på energiniveauet i form af mad.

 

  1. Alle pengeskabe kan åbnes

I starten vil du formentlig ikke tænke over, at der er pengeskabe rundt omkring, men når du først begynder at få øje på dem, så gør dig selv den tjeneste at åbne dem. Der er nemlig nogle rigtig gode ting, du kan finde i disse, som kan være en rigtig god hjælp for dit videre spil. Du kan eksempelvis finde nogle store stakke af penge, så du kan købe de ting, som du har brug for. Men du kan også være så heldig at finde patroner til dine våben. Det er derfor alt sammen noget, du sagtens kan bruge!

 

  1. Saml dyr til dit hold

En af de sjovere muligheder i Far Cry 5 er, at du kan få dyr til at samarbejde i dit team. Der er hele 3 dyr, som du kan finde rundt omkring i spillet, hvilket er en hund, bjørn og puma. De er ikke lige lette at få fat i, men det er en god ide at gøre det så hurtigt som muligt, da de er en god hjælp i kampe mod The Project. På den måde behøver du ikke hele tiden at se dig hen over ryggen.