Avatar Gør spil på iPhone lidt sjovere med bluetooth høretelefoner

Af:admin 2139 dage siden i Spilnyheder      

Markedet indenfor spil og gadgets er i konstant udvikling, hvor et firma som Apple altid er frontløber. Med de nye lanceringer af iPhones kommer også nye smarte gadgets og spil til mobilen, der kan tilbyde mere og mere. Et godt eksempel er spil der udnytter augmented reality, hvor vores virkelige ve

Bluetooth høretelefoner købes separat til din iPhone og kommer fra et hav af forskellige leverandører inkl. Apple selv, som kalder deres løsning for AirPods. Priserne svinger også utrolig meget afhænger af hvilket mærke du vælger. Men uanset hvilket produkt du vælger, så slipper du får distraherende kabler, der altid ender med at komme i vejen når man spiller på farten. Dette især indenfor de Apps og spil hvor man skal være fysisk aktiv. Derudover er der mange andre fordele ved at benytte et par høretelefoner med bluetooth til iPhone hvis du elsker mobile spil.

 

Spil med god lyd fra trådløse høretelefoner

 

Som mobil spiller skal vi snart vænne os til, at nye iPhones kommer uden stik til høretelefoner og at lyden skal komme trådløst gennem bluetooth. Når man først har vænnet sig til det, kan man gennem de trådløse høretelefoner være sikker på at opnå en lyd af høj kvalitet med den seneste bluetooth-teknologi. Og taler vi spil så er lyden ligeså vigtig som det visuelle, hvorfor det bare skal fungere. Anmeldelser af de trådløse høretelefoner viser også, at de trådløse høretelefoner lyder ligeså godt som de større og meget dyrere over-ears høretelefoner (kilde: Udviklingsforum Odense). I de trådløse høretelefoner til iPhones er bassen og diskanten i lyden perfekt, så de kan konkurrere med mange af de etablerede producenter af høretelefoner på markedet. Mange iPhone-ejere der spiller har udvist begejstring for kvaliteten fra blandt andet AirPods og Beats. Der er altså intet til at hindre for at vælge de trådløse fremfor de kablet når man taler kvalitet, hvilket mange desværre har misforstået.

 

Bevar forbindelsen med trådløse høretelefoner

 

Høretelefoner til iPhones der ikke har en ledning kan føre til bekymring blandt forbrugerne. For hvor godt fungerer den trådløse forbindelse egentlig, man kan jo ikke se den? Det er forståeligt, at forbrugeren føler sig tryk ved de gamle høretelefoner med ledning, men ved sådan et par høretelefoner er der større risiko for, at de går i stykker. Ledninger bliver slidt efter noget tid, og så skal man ud at investere i et par nye. Har man investeret i høretelefoner med en nyere bluetooth-teknologi, så skal man ikke være bekymret for at miste forbindelsen. Og dette gælder heller ikke hvis man løber en tur eller tager en tur i fitness.

 

Med et par trådløse høretelefoner til iPhone eller iPad slipper man for at ende med en slidt ledning, der giver dårlig lyd. De trådløse høretelefoner til iPhones har en rigtig god forbindelse gennem bluetooth, hvor man som bruger slipper for at døje med det besværlige parringssystem mellem iPhone og bluetooth. Man skal ikke længere ind på sin telefon i indstillinger for at finde bluetooth, men bare holde iPhonen over den trådløse høretelefon-æske, der så beder brugeren bekræfte forbindelsen.