Avatar Sådan øger du dine vinderchancer i Lotto

Af:admin 1676 dage siden i Spilforum      

Annonce

Er du en af de mange danskere, som hver uge spiller med i lotto, så håber du formentlig også på den helt store gevinst, eller i hvert fald bare en eller anden form for gevinst. Selvom lotto mere eller mindre handler om held, så er der nogle få tricks, som du bør kende til, hvis du vil øge dine chancer for at vinde. Der er på ingen måder nogen garantier i lotto, men der er jo nogen, som skal vinde, og for dem, er dette altså nemme tjente penge, og hvem vil ikke gerne have det? Læs med nedenfor, hvis dette har fanget din interesse.

 

Hvordan kan du være med i lotto?

Der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan være med i lotto. Der findes både den gode gammeldags metode, hvor du går op til din lokale købmand, og køber en lottokupon, som altså er fuldstændig tilfældig. Du kan dog også via internettet deltage i verdens største lotterier, hvor der er et stort udvalg af spil og rigtig mange gevinster hver evigt eneste dag; derfor er denne måde helt klart den bedste måde at spille lotto på, hvor du har størst chance for en gevinst.

 

Øg dine chancer for at vinde

Desværre er det ikke sådan, at det bare er legende let at løbe med den store gevinst i lotto, for hvis det var, var der nok en del flere mennesker, som forsøgte sig med denne mulighed. Når dette så er sagt, så er der hvert år omkring 200 danskere, som bliver millionærer, og derfor er der altså også en chance for dig. Der findes ikke nogen tricks, som med garanti kan give dig en gevinst, men der er helt sikkert nogle ting, som du kan gøre for at forbedre dine chancer. Det er en rigtig god ide at vælge en bestemt strategi, som du følger hele tiden. Det er fuldstændig ligegyldigt, hvordan din strategi er, bare du vælger at spille efter et bestemt mønster. Jo længere tid du følger denne strategi, jo bedre bliver du også til den, og dermed øger du dine chancer. Dernæst er det også en god ide at vælge nogle gode lottotal, men hvordan ved man så lige, hvilke der er det? Det er fuldstændig umuligt at pege på, hvilke tal der bliver trukket i den pågældende lottotrækning, men du kan forsøge at vælge tal, som har mindre sandsynlighed for at blive valgt af andre spillere. Dette betyder noget, fordi du så kan være alene om de store udbetalinger, hvilket jo er rigtigt rart, hvis dine tal bliver udtrykket. Det siges, at tal som 1, 10, 21, 24, 26 og 30 ofte er valgt af andre, hvorfor du således bør undgå disse. Hvis du kunne tænke dig at læse meget mere om lotto, kan du med fordel gå ind og læse på lottospill.com, hvor du også kan læse om flere tips og tricks.