Avatar Gaming-aften med vennerne

Af:admin 1419 dage siden i Spilforum      

De fleste mænd har svært ved at lade den hårde facade falde, så derfor er det godt at snakke over et spil, hvor øjenkontakt ikke forventes.

Annonce

Jo ældre du bliver, des mindre spiller du fodbold og leger Superman. Nu går det meste ud på damejagt og spil. Det kan også noget og er ikke ensbetydende med, at du og dine venner ikke har kvalitetstid sammen. Over et spil FIFA eller andet, er der masser af mulighed for at snakke om det der kan være svært eller bare om alt mellem himmel og jord. De fleste mænd har svært ved at lade den hårde facade falde, så derfor er det f.eks. godt at snakke over et spil, hvor øjenkontakt ikke forventes. Læs med herunder og se, hvordan du sætter den perfekte gamer aften an.

Inviter ikke for mange

Når du holder spil aften, så er det sjældent en god ide at invitere for mange. Det er ikke mange spil, hvor der kan være over seks deltagere og derfor vil dine venner få ventetider, som sjældent er sjovt. Når du er alene bruger du måske tiden på at spille online bingo? Men når vennerne er der, så skal der mere til, hvor I kan spille noget sammen. Snakken går også bedre, når I ikke er for mange. Det gør at alle kan komme til orde og føle sig som en del af fællesskabet.

Tørt og vådt til ganen

Er du til andre spil, så udforsk, hvad der er på markedet til en god aften med vennerne. Det kunne f.eks. være drukspil. Dette bliver du heller ikke spilafhængig af! - Her er det vigtigt med en masse koldt at drikke. Sandheder kan komme på bordet og det kan gøre dine venners og dit forhold til hinanden stærkere. Det er også altid godt med gode snacks. Du vil hurtigt blive kåret som en god vært med alt i hus. Det er videnskabeligt bevist, at vi mennesker hygger os mere, hvis vi har noget i hånden, som vi kan føde hjernen med. Det giver glædesstoffer til hjernen, så dine venner uden tvivl vil få en god aften.